No products in the cart.

d

Termeni si conditii

1.Definiții

Termenii și condițiile generale prevăzute în continuare se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri de către Ritual Nails Spa și partenerii săi, prin intermediul magazinului virtual https://ritualnailsspa.com/ către Cumpărător și pot fi modificate oricând de către Ritual Nails Spa fără notificare prealabilă.

Astfel, următorii termeni vor însemna:

Cumpărător – persoană fizică / persoană juridică sau altă entitate juridică ce emite o Comandă.

Vânzător – Ritual Nails Spa, cu denumirea comercială SC Gioia Events SRL, având sediul social în Strada Pisc nr.4, Braila, CUI 24483654, nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J09/855/2008.

Bunuri – orice produs, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător Cumpărătorului.

Comandă – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător, prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile și Cumpărătorul este de acord să primească aceste Bunuri și să facă plată acestora.

Contract – o Comandă confirmată de către Vânzător.

Drepturi de Proprietate Intelectuală – toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor și drepturi în natură de autor, drepturile de bază de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate și înregistrări ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

Site – domeniul https://ritualnailsspa.com/ și subdomeniile acestuia.

2.Documente Contractuale

Prin lansarea unei Comenzi electronice pe site-ul https://ritualnailsspa.com/, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail, telefon) prin care Vânzatorul își derulează operațiunile. Comanda va fi compusă din următoarele documente:

Comanda (împreună cu mențiunile clare asupra datelor de livrare și facturare) și condițiile sale specifice.

Termeni și condiții

Daca Vânzătorul confirmă Comanda, acest lucru implică o acceptare completă a termenilor Comenzii. Acceptarea Comenzii de către Vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare electronică (e-mail) din partea Vânzătorului către Cumpărător, fără a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vânzătorul nu consideră în nici un moment o comandă neconfirmată ca având valoarea unui Contract.

Confirmarea Comenzii se face electronic (e-mail). Prețurile produselor din comandă sunt valabile 3 zile lucrătoare de la data înregistrării comenzii. Termenii și condițiile generale de vânzare vor sta la baza Contractului astfel încheiat.

3.Obligațiile Vânzătorului

Vânzătorul își va utiliza cunoștințele sale profesionale și tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat în Comandă și va livra Bunurile care îndeplinesc cerințele și specificațiile Cumpărătorului exprimate în Comandă;

Informațiile prezentate pe site-urile Vânzătorului au caracter informativ și pot fi modificate de către Vânzător, fără o anunțare prealabilă. Descrierile produselor pot fi incomplete, însă vânzătorul face eforturi de a prezenta informațiile cele mai relevante, pentru ca produsul să fie utilizat în parametrii pentru care a fost achiziționat;

4.Dreptul de proprietate intelectuală și industrială

Utilizatorul/Cumpărătorul înțelege dreptul de proprietate intelectuală și nu va dezvălui unei terțe părți sau va face publice nici una dintre informările primite de la Vânzător.

Toate desenele, elementele de grafică și design care apar pe site, numele site-ului precum și însemnele grafice sunt mărci înregistrate în proprietatea Ritual Nails Spa și nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fără acordul scris al proprietarului.

Toate elementele de conținut cum sunt descrierile, desenele, elementele de grafică și design care apar pe site, incluzând dar nelimitându-se la logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text și/sau conținut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusivă a Ritual Nails Spa, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obținute în acest sens în mod direct sau indirect prin licențe de utilizare și/sau publicare.

Utilizatorului/Cumpărătorului nu îi este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terțe părți, modificarea și/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricărui element conținut de mai sus în orice alt context decât cel original intenționat de Ritual Nails Spa, includerea oricărui element de conținut în afara Site-ului, îndepărtarea însemnelor care semnifică dreptul de autor al Ritual Nails Spa asupra elementelor de conținut precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea elementelor de conținut, decât cu acordul scris expres al Ritual Nails Spa.

5.Drepturile asupra conținutului site-ului

Întreg continutul site-ului si elementele de grafica, inclusiv dar fara a se limita la acestea, respectiv tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare – cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar – sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc.) apartin Ritual Nails Spa.

Continutul site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Ritual Nails Spa. Prin urmare, este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:

(i) este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa etc.) a unor mici fragmente din articolele publicate (max. 400 de caractere), fiind obligatorie specificarea sursei informatiilor preluate, cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: nume site – link catre continutul site-ului).

 

(ii) sunt permise link-urile catre site-ul https://ritualnailsspa.com/, iar specificarea sursei informatiilor se va face dupa fiecare link sau in finalul articolului, dupa cum urmeaza: „Informatii furnizate prin amabilitatea Ritual Nails Spa – link catre continutul site-ului)

Utilizatorii se obliga sa respecte toate drepturile de autor si toate drepturile conexe acestuia si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care Administratorul site-ului si partenerii sai le detin asupra/in legatura cu site-ul https://ritualnailsspa.com/.

Ritual Nails Spa isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus. Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop altul decat cel personal pot fi facute prin e-mail la adresa mail @ Ritual Nails Spa.ro, cu specificatia „In atentia agenției”.

Orice persoana care transmite sau publica in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea Ritual Nails Spa, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Ritual Nails Spa poate derula in orice moment campanii publicitare si/sau promotii in orice sectiune din site, fara ca aceasta operatiune sa necesite acordul Utilizatorilor site-ului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul Utilizatorilor site-ului si pot fi schimbate oricand fara a necesita anuntarea prealabila.

Ritual Nails Spa nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile sau pierderile rezultate din campaniile publicitare sau promotiile organizate in site, altele decat cele organizate strict pe site.

6.Limitarea răspunderii administratorului site-ului

Ritual Nails Spa nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul site-ului, respectiv pentru continutul oferit de partenerii sai sau de Utilizatorii site-ului. Cu toate acestea, Ritual Nails Spa va depune toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si maniera profesionista in care vor fi furnizate informatiile pe site, pentru a dobandi si mentine increderea Utilizatorilor in site. In acest sens, Ritual Nails Spa va incerca sa corecteze in cel mai scurt timp posibil erorile si omisiunile semnalate.

Administratorul site-ului nu ofera niciun fel de garantii pentru continutul site-ului si in nicio situatie nu poate fi tinut raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parti/secvente/pagini de pe site sau din imposibilitatea utilizarii acesteia, indiferent de cauza acesteia ori din interpretarea eronata a oricaror prevederi ale continutului site-ului.

Informatiile furnizate prin intermediul site-ului sunt oferite cu buna-credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, rugam Utilizatorii sa ne contacteze la adresa de e-mail booking@ritualnailsspa.com, pentru a putea lua masurile ce se impun. Totodată, Utilizatorii trebuie sa aibă în vedere faptul ca informatia prezentata poate include eventuale informatii inexacte (de ex.: date de ordin tehnic sau erori de tastat). Administratorul site-ului va face toate diligentele necesare pentru a corecta in cel mai scurt timp posibil aceste aspecte.

Utilizatorii inteleg si accepta faptul ca Ritual Nails Spa nu garanteaza:

ca informatiile continute pe site sunt pe deplin complete;

ca informatiile introduse de Utilizatorii website-ului sunt reale, corecte si nu isi asuma raspunderea pentru modul in care vizitatorii le folosesc;

ca informatiile sau serviciile de pe site vor satisface toate cerintele Utilizatorilor, iar pentru folosirea inadecvata a acestora Utilizatorii isi asuma intreaga responsabilitate;

pentru rezultatele obtinute de Utilizatori ca urmare a folosirii informatiilor sau serviciilor disponibile prin intermediul site-ului utilizarea informatiilor si a serviciilor facandu-se de catre Utilizatori pe propria raspundere;

ca serviciile disponibile prin intermediul site-ului vor functiona constant, neintrerupt, fara erori – fata de acest aspect, Ritual Nails Spa nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube pe care Utilizatorii le-ar putea avea din cauza nefunctionarii temporare sau defectuoase a site-ului sau pentru folosirea informatiilor obtinute prin utilizarea link-urilor de pe site catre alte site-uri (utilizarea lor este la latitudinea Utilizatorilor).

De asemenea, Utilizatorii inteleg si accepta faptul ca Ritual Nails Spa nu este responsabila pentru eventuale inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate pe site de catre Utilizatori. Totodata, Utilizatorii inteleg si accepta ca Ritual Nails Spa este absolvita de orice raspundere pentru mesajele publicitare postate pe site sau prin intermediul serviciilor oferite prin site, precum si pentru bunurile sau serviciile furnizate de catre autorii acestor mesaje publicitare. In mod expres, Utilizatorii site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere Ritual Nails Spa pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a site-ului.

Pentru cazuri de forta majora, Ritual Nails Spa si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, este exonerata total de orice raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Ritual Nails Spa, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, etc.

Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure Ritual Nails Spa si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorilor in legatura cu utilizarea site-ului sau a serviciilor oferite prin intermediul acestuia.

Ritual Nails Spa nu ofera nicio garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea site-ului https://ritualnailsspa.com/, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si aplicarea informatiilor se face pe propriul lor risc.

7.Abonarea Utilizatorilor la newslwettere si alerte

Utilizatorii site-ului au posibilitatea de a primi newslettere si alerte prin posta electronica, existand posibilitatea ca Utilizatorii sa poata opta oricand pentru varianta de a nu mai primi astfel de notificari, cu un singur click pe link-ul de dezabonare din newsletter/alerta primita pe mailul introdus explicit la abonare.

Fata de faptul ca accesul la produsele oferite prin intermediul site-ului se realizeaza prin intermediul unui cont activ, asadar pe baza unui nume de utilizator si a unei parole, recomandam Utilizatorilor ca aceste elemente sa nu fie dezvaluite unor terte persoane, chiar daca acestea afirma ca va contacteaza din partea site-ului.

De asemenea, in vederea asigurarii unui nivel sporit de securitate, la sfarsitul vizitei pe site recomandam inchiderea ferestrei browser-ului in care s-a lucrat sau click pe „Sign out”/”Log off” in pagina vizitata.

8.Politica de cookie-uri

Un cookie este un fişier text care conţine mici fragmente de informaţii trimise navigatorului tău şi memorate în computerul, telefonul tău mobil sau alt dispozitiv, atunci când vizitezi un site. Acest fişier cookie trimite informaţii înapoi către site ori de câte ori îl revizitezi.

Cookie-urile pot fi permanente (cunoscute drept cookie-uri persistente), care rămân în computerul tău până când le ştergi, sau temporare (cunoscute drept cookie-uri pentru sesiune) care sunt valabile doar până când închizi fereastra navigatorului tău. Cookie-urile pot fi ale părţii-gazdă (first-party), care sunt configurate de site-ul pe care îl vizitezi, sau ale unor părţi terţe, care sunt configurate de un site diferit de cel pe care îl vizitezi.

Cum utilizeaza Ritual Nails Spa cookie-urile?

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Cookie-urile pe care le folosim pe site-urile noastre pot fi din următoarele categorii:

Cookie-uri strict necesare:

Aceste cookie-uri sunt esenţiale pentru ca tu să poţi naviga pe site şi să foloseşti serviciile pe care le-ai solicitat, cum ar fi accesarea zonelor sigure ale site-ului.

Folosim acest tip de cookie-uri pentru a administra înregistrarea şi autentificarea utilizatorului. Fără aceste cookie-uri, serviciile pe care le-ai solicitat nu pot fi furnizate. Aceste cookie-uri sunt ale părţii-gazdă (first-party) şi pot fi permanente sau temporare. Pe scurt, site-urile noastre nu vor funcţiona corespunzător fără aceste cookie-uri.

Cookie-uri pentru performanţă:

Aceste cookie-uri colectează informaţii despre cum utilizează vizitatorii un site, de exemplu care sunt paginile cele mai vizitate. Aceste cookie-uri nu colectează informaţii care identifică vizitatori individuali. Toate informaţiile colectate de aceste cookie-uri sunt cumulate şi anonime.

Folosim aceste cookie-uri pentru a:

realiza statistici despre cum sunt utilizate site-urile noastre

măsura impactul campaniilor noastre publicitare.

Aceste cookie-uri pot fi permanente sau temporare, ale părţii-gazdă sau ale unor părţi terţe. Pe scurt, aceste cookie-uri colectează informaţii anonime despre paginile vizitate şi reclamele vizualizate.

Cookie-uri pentru funcţionalitate:

Aceste cookie-uri permit unui site să memoreze lucrurile alese de tine (cum ar fi numele de utilizator, limba sau ţara în care te afli) şi oferă opţiuni îmbunătăţite, mai personale. Aceste cookie-uri pot fi de asemenea utilizate pentru a furniza servicii pe care le-ai solicitat, cum ar fi vizionarea unui videoclip sau comentariul pe un blog. Informaţiile utilizate de aceste cookie-uri sunt anonimizate şi ele nu pot înregistra activităţile tale de navigare pe alte site-uri.

Folosim aceste cookie-uri pentru a:

memora dacă ai beneficiat deja de un anumit serviciu

îmbunătăţi experienţa în general pe tot site-ul, memorând preferinţele tale.

Cookie-uri pentru publicitate:

Aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a limita de câte ori vezi o reclamă, precum şi pentru a măsura impactul campaniilor publicitare.

Cookie-urile pentru publicitate sunt folosite pentru a gestiona publicitatea pe tot site-ul.

Cookie-urile pentru publicitate sunt plasate de terţe părţi, cum ar fi companiile de publicitate şi agenţii lor, şi pot fi cookie-uri permanente sau temporare. Pe scurt, ele sunt legate de serviciile de publicitate furnizate pe site-ul nostru de terţe părţi.

Cookie-uri pentru sociale:

– aceste cookies sunt folosite de retelele de socializare (Facebook, Twitter, Google+, YouTube, Instagram, Pinterest, etc) si permit distribuirea continutului de pe https://ritualnailsspa.com/ pe respectivele retele. Ritual Nails Spa.ro nu controleaza aceste cookies, deci, pentru mai multe informatii despre cum functioneaza, te rugam sa verifici paginile retelelor de socializare.

Cum să administrezi & ştergi cookie-uri

Dacă vrei să impui restricţii, să blochezi sau să ştergi fişiere cookie, poţi s-o faci modificând setările navigatorului tău de web. Utilizarea https://ritualnailsspa.com/ fără respingerea cookie-urilor sau a tehnologiilor similare denotă consimţământul vizitatorilor pentru utilizarea de către noi a unor astfel de tehnologii şi pentru prelucrarea informaţiilor.

9.Facturare și plăți

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în Comandă. Vânzătorul va emite către Cumpărător o factură pentru Bunurile livrate, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

Pentru o corectă comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumpărătorului îi revin obligațiile de a-și actualiza ori de câte ori este cazul datele din Contul său și de a accesa informațiile și documentele aferente fiecărei Comenzi existente în Cont.

Prin trimiterea Comenzii, Cumpărătorul își exprimă acordul să primească facturile și în format electronic prin intermediul poștei electronice, la adresa de e-mail menționată în Contul său.

10.Responsabilități

Vânzătorulse obligă să expedieze Bunurile și Serviciile în sistem de curierat door-to-door către Cumpărător.

Vânzătorulse eliberează de riscurile și responsabilitățile asociate cu Bunurile și Serviciile în momentul predării acestora către societatea de curierat intern cu care Vânzătorul colaborează sau către reprezentantul Cumpărătorului.

Vânzătorulva asigura ambalarea corespunzătoare a Bunurilor și Serviciilor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.

Vânzătorulnu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumpărătorul sau oricare terță parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către Vânzător a oricărei din obligațiile sale conform Comenzii și pentru daune care rezultă din utilizarea Bunurilor după livrare și în special pentru pierderea produselor. Vânzătorul va fi răspunzător în cazul în care sub-contractanții și/sau partenerii săi de orice fel implicați în executarea Comenzii nu îndeplinesc oricare din obligațiile contractuale.

Vânzătorulnu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site. Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile și descrierile expuse pe site în orice mod, datorită modificării caracteristicilor și design-ului fără notificare prealabilă. Vânzătorul își rezervă dreptul să completeze și să modifice orice informație de pe site fără notificare prealabilă.

Vânzătorulnu garantează disponibilitatea în stoc a produselor afișate, motiv pentru care va avea dreptul de a nu livra parțial sau integral o anumită comandă în cazul în care anumite produse nu mai apar în oferta curentă sau nu sunt disponibile.

În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, Vânzătorulîși alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea aparută, dacă livrarea nu s-a efectuat încă.

Vânzătorulnu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării site-ului precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea accesării anumitor link-uri publicate pe site.

Valoareamaximă a obligațiilor Vânzătorului față de orice client în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate de Vânzător de la clientul respectiv.

Produsele comercializate pe site sunt destinate utilizării personale, iar revânzarea acestora este strict interzisă, conform Codului Fiscal.

11.Livrarea produselor

Livrarea nu este gratuită și se face prin curier rapid așa cum este descrisă în secțiunea “Livrări”.

Produsele noastre sunt realizate câteodată pe bază de comandă, ceea ce face ca durata de producție și livrare să fie de până la 14 zile lucrătoare începând cu ziua procesării comenzii.

Comenzile sunt procesate cât mai curând după plasarea comenzii, în intervalul Luni – Vineri 10:00-18:00. În cazul comenzilor plasate în afara orelor de program (Luni – Vineri 10:00-18:00) sau în weekend, acestea vor fi procesate în prima zi lucrătoare. De sărbători și în perioadele de reduceri, termenul de livrare se poate prelungi.

Dacă pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu răspunde, adresa specificată de dumneavoastră este greșită etc), veți fi contactat telefonic de către curier. Dacă nu se poate lua contact cu destinatarul, coletele rămân la curierul zonal 7 zile, după care revin la Expeditor.

Nu suntem răspunzători pentru expedieri întârziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, ne livrarea sau livrarea greșită a unei expedieri sau a unei părți din aceasta în cazul în care sunt generate de următoarele situații/circumstanțe independente de voința noastră, dar nelimitându-se la acestea:

– blocaje rutiere (căderi de copaci, stânci, coliziuni în lanț), surpări de teren în apropierea șoselei;

– căderi de poduri, astupări de tunele montane, deraierea trenurilor în apropierea șoselei, blocări naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, condiții meteorologice nefavorabile bunei desfășurări a itinerariului propus;

– cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundații, deversări de fluvii, părăsiri de albii etc;

– cauze umane: starea de război, starea de asediu, etatizarea forțată (trecerea în proprietatea statului), revoluții, revolte populare etc;

– nerespectarea comenzilor de către furnizori și terți.

12.Acceptarea

Acceptarea va fi facută atunci când Bunurile sunt conforme cu caracteristicile tehnice menționate în Comandă. În cazul în care Cumpărătorul descoperă că Produsele livrate nu sunt conforme specificațiilor tehnice, atunci Vânzătorul va aduce la conformitate Produsele. De asemenea, pentru produsele vândute și livrate de Ritual Nails Spa, Cumpărătorul beneficiază de returul produselor în 14 zile.

13.Transferul proprietății

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferată la livrare, după efectuarea plății din partea Cumpărătorului în locația indicată în comandă (întelegând prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscală în cazul livrărilor efectuate de personalul Vânzătorului). În cazul livrării prin curier, acesta nu este autorizat de către Vânzător să permită Cumpărătorului deschiderea coletelor înainte de semnarea de livrare, ci doar ulterior semnării de livrare și achitării eventualei contravalori a acestora.

14.Returnarea produselor

Cumpărătorul poate solicita returnarea produselor în următoarele situații:

Coletele prezintă deteriorări severe;

Produsele au fost livrate / facturate greșit. Livrarea altor produse decât cele solicitate trebuie semnalată imediat. Cumpărătorul poate solicita returnarea acestuia pentru înlocuire, iar dacă produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii. Daca se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plăti diferența, respectiv dacă valoarea este mai mică, va primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de client.

Produsele prezintă defecte de fabricație;

Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris Vânzătorului că renunța la cumpărare, fără penalități şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului. De asemenea, în conformitate cu art. 7 alin. 1 din O.G. 130/2000, Cumpărătorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în scris, în termen de 14 zile de la data primirii produsului/produselor, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. În acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cădea, conform legii, în sarcina Cumpărătorului.

Produsele trebuie să fie returnate în ambalajul original, cu factura atașată, să nu prezinte urme de uzură fizică sau deteriorare.

Produsele personalizate nu pot fi returnate. Vă rugăm să aveți în vedere că aceste produse sunt create după configurațiile specificate de dumneavoastră, deci nu pot fi schimbate sau returnate.

Dacă se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, Cumpărătorul va plăti diferența, respectiv dacă valoarea este mai mică, va primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de Cumpărător. În cazul în care produsele a căror returnare se solicită prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă, suma ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.

În cazul exercitării dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face prin virament bancar în contul indicat de Cumpărător în cel mult 14 de zile de la primirea produsului returnat.

15.Prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru a asigura respectarea dreptului utilizatorilor site-ului la protecția datelor cu caracter personal, am implementat măsuri specifice de protecție, luând în considerare legislația română, precum și cerințele stabilite de Regulamentul (UE) 2017/679 – aplicabil în întreaga Uniune Europeană începând cu data de 25 mai 2018 („Regulamentul”).

Datele cu caracter personal reprezintă orice informație prin care dvs. puteți fi identificat, în special printr-un element de identificare cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online sau unul sau mai multe elemente aflate în legătură cu identitatea dvs. fizică, fiziologică, genetică, psihică, economică, culturală sau socială.

Societatea noastră ia toate măsurile necesare pentru a asigura respectarea dreptului dvs. la protecția datelor cu caracter personal, iar prezentele condiţii reprezintă notificareastabilită de art. 13 sau 14 din Regulament prin care explicăm de ce colectăm datele dvs. cu caracter personal, modul în care protejăm aceste date, precum și care sunt drepturile dvs. în legătură cu această colectare de date.

Vă încurajăm să citiți cu atenție documentul și să ne solicitați orice informație suplimentară sau orice lămurire pe care o considerați necesară, cu privire la conținutul acestei informări.

1) Considerații generale privind datele dumneavoastră personale

In conformitate cu Regulamentul (UE) 2017/679, Ritual Nails Spa va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori. Prin Termeni si Conditii Utilizatorii sunt informati ca datele personale pe care le furnizeaza urmeaza a fi prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Ritual Nails Spa a serviciilor pe internet, a serviciilor de furnizare bunuri si servicii, a serviciilor de reclama, marketing si publicitate si a serviciilor de statistica.

Ritual Nails Spa realizează următoarele operaţiuni de prelucrare: colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea, modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea si, in unele cazuri, transmiterea catre terti, in baza exclusiva si reglementata a unui contract comercial care asigura securitatea si confidentialitatea datelor, precum si respectarea drepturilor utilizatorului, a datelor personale ale Utilizatorilor site-ului pentru a administra, mentine, imbunatati si obtine informaţii cu privire la serviciile pe care le ofera, precum si pentru a preveni erori si scurgeri de informatii prin reteaua IT proprie, incalcari ale legii sau termenilor contractuali.

Datele personale ce urmeaza a fi colectate vor putea fi folosite, inclusiv prin crearea automată de profiluri (pentru acei Utilizatori care şi-au exprimat consimţământul explicit) si pentru a personaliza intr-un grad cat mai mare serviciile oferite Utilizatorilor prin intermediul site-ului precum si in scopuri de marketing. Crearea automată de profiluri nu va viza datele minorilor, datele personale ale acestora nefiind prelucrate în acest scop.

Datele personale vor fi furnizate de catre Utilizatori, la optiunea lor proprie, in momentul crearii unui cont valabil pe site sau abonarii la un serviciu disponibil pe site, pentru a beneficia de serviciile si produsele oferite prin intermediul acestuia. La inregistrarea in site sunt solicitate Utilizatorului anumite date personale, precum numele si prenumele, sexul, data nasterii, adresa de e-mail, telefon, profesie, obisnuinte/preferinte/comportament, dar si alte informatii cu caracter personal.

Utilizatorul este singurul raspunzator de toate datele furnizate la momentul crearii contului de utilizator pe site. Pentru confirmarea datelor si contului, Utilizatorul va fi anuntat la adresa de e-mail declarata la crearea contului. Acest e-mail de confirmare are rolul stoparii actiunilor frauduloase ale unor utilizatori care folosesc adrese de e-mail ale altor persoane pentru a crea conturi fictive. Daca primiti un asemenea mesaj, in conditiile in care nu v-ati inregistrat personal pe site va rugam sa ne trimiteti un e-mail la adresa booking@ritualnailsspa.com pentru a sterge contul respectiv in maximum 3 zile lucratoare. E-mailul va conţine, în format pdf şi versiunea în vigoare a prezentului Contract.

Formularul de profil al Utilizatorului contine campuri care pot fi editate in cazul in care se doreste modificarea sau completarea datelor furnizate la crearea contului.

Utilizatorul nu este obligat sa furnizeze aceste date, ele fiind necesare i) evidentei despre folosirea site-ului si ii) al oferirii in conditii optime a serviciilor prin intermediul acestuia, pentru aducerea la cunostinta a campaniilor promotionale, in scop de reclama, pentru actiuni de marketing si publicitate personalizate si pentru accesul Utilizatorului la facilitati suplimentare. Refuzul Utilizatorului de a furniza datele solicitate determina neparticiparea la actiunile promotionale organizate prin intermediul site-ului si nefolosirea facilitatilor, serviciilor suplimentare oferite exclusiv Utilizatorilor cu un cont in acest website.

Website-ul va putea fi utilizat şi dacă Utilizatorul decide să nu creeze un profil prin furnizarea datelor personale, cu excepţiile stabilite în cadrul Politicii de Cookies (parte integrantă a prezentului Contract)

Conform Regulamentul (UE) 2017/679 si Legii nr. 677/2001, Utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Utilizatorii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, Utilizatorii pot face o cerere in scris in acest sens, pe care o vor trimite prin e-mail la adresa booking@ritualnailsspa.com cu specificația „Solicitare date cu caracter personal”.

Site-ul se angajează sa nu trimită mesaje spam (mesaje comerciale pentru care nu are acceptul prealabil explicit al Utilizatorului) si sa întreprindă toate mijloacele tehnice accesibile pentru a asigura securitatea si confidențialitatea datelor utilizatorului.

Site-ul își rezerva dreptul de a desființa, fără aviz prealabil, conturile si accesul membrilor care încalcă Termenii și condițiile, care întreprind activități dovedite de frauda, calomnie sau atac la securitatea și confidențialitatea informațiilor din cadrul site-ului sau a companiei operatoare a site-ului.

2) Datele având caracter personal pe care le colectăm, temeiurile colectării și scopurile colectării

În cadrul raportului de comunicare online stabilit intre site și utilizator, colectăm și prelucrăm datele dvs. având caracter personal, colectarea și prelucrarea acestor date fiind necesară furnizării de conținut informativ si promoțional către utilizator, în urma completării, de către acesta, a datelor cu caracter personal în mod voluntar, în cadrul site-ului, prin accesarea uneia sau mai multora dintre secțiunile: creare cont, actualizare cont, abonare la newsletter, completare chestionar online, completare formular online, pentru obținerea de informații personalizate sau beneficii comerciale, în cadrul campaniilor promovate pe site.

Temeiurile colectării de date cu caracter personal pe site pot fi următoarele:

persoana vizata și-a dat consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal pentru unul sau mai multe scopuri specifice

prelucrarea este necesara pentru executarea unui contract la care persoana vizata este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract.

prelucrarea este necesara în vederea îndeplinirii unei obligații legale care ii revine operatorului.

prelucrarea este necesara pentru a proteja interesele vitale ale persoanei vizate sau ale altei persoane fizice

prelucrarea este necesara pentru îndeplinirea unei sarcini care servește unui interes public sau care rezulta în exercitarea autorității publice cu care este investit operatorul.

prelucrarea este necesara în scopul intereselor legitime urmărite de operator sau de o parte terța, cu excepția cazului în care prevalează interesele sau drepturile și libertățile fundamentale ale persoanei vizate, care necesita protejarea datelor cu caracter personal, în special atunci când persoana vizata este un copil.

În enumerările de mai jos vă prezentăm în mod detaliat ce date cu caracter personal colectate precum și temeiul, scopul și durata colectării acestora. Furnizarea datelor indicate mai jos nu este obligatorie pentru a vizualiza Website-ul, cu excepția celor care vizează Cookies.

Datele indicate sunt necesare numai pentru a presta servicii specifice pentru Utilizatorii care le transmit.

Date având caracter personal pe care le colectăm:

Nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, date de localizare geografica, adresa de corespondenta, link profiluri social media

Temeiurile colectării acestor date: 1), 6)

Scopurile colectării datelor având caracter personal:

Pentru furnizarea accesului la conținut și răspunsuri la întrebări și solicitări transmise de către utilizator online, pentru transmiterea de comunicări, oferte și beneficii constând în acces la servicii și produse

Modalitatea si perioada de colectare a datelor:

In cadrul bazei de date securizate, pana la exprimarea dorinței explicite de ștergere de către utilizator sau pana la 10 ani de la ultima activitate a utilizatorului pe site. După cei 10 ani, datele vor fi anonimitate electronic.

Date având caracter personal pe care le colectăm:

Cookies, marcaje de timp (data și ora accesării), istoricul navigării pe site

Temeiurile colectării acestor date:

1), 6)

Scopurile colectării datelor având caracter personal:

Pentru monitorizarea traficului site-ului și a istoricului accesărilor acestuia, pentru realizarea ierarhiei de conținut și identificarea conținutului cel mai relevant pentru utilizator.

Modalitatea si perioada de colectare a datelor:

În cadrul bazei de date securizate, pana la exprimarea dorinței explicite de ștergere de către utilizator sau pana la 10 ani de la ultima activitate a utilizatorului pe site. După cei 10 ani, datele vor fi anonimitate electronic.

3) Modul de păstrare a datelor dvs. având caracter personal, locație, perioadă de păstrare

Vom stoca datele dvs. cu caracter personal pentru o perioadă care nu depășește perioada necesară îndeplinirii scopurilor în care sunt prelucrate datele, iar, în cazurile în care avem o obligația legală de a păstra datele dvs. cu caracter personal o anumită perioadă de timp, perioada de păstrare va fi cea prevăzută de lege. În funcție de situația concretă, această perioadă va varia, putând fi cuprinsă între 1 zi și 10 ani.

Pentru o bună înțelegere a modului de păstrare, a locației în care datele dvs. cu caracter personal vor fi păstrate și a perioadei exacte pentru care aceste date vor fi păstrate în evidențele sau în sistemele noastre, vă rugăm să consultați tabelul de mai sus.

În scopul garantării dreptului utilizatorului de a fi protejat în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, implementam, pentru anumite categorii de date având un caracter sensibil sau care sunt apte să afecteze drepturile într-o manieră semnificativă, măsuri speciale de natură tehnică și organizatorică, care să protejeze aceste categorii de date cu caracter personal.

4) Drepturile utilizatorilor cu privire la datele cu caracter personal și exercitarea acestora

În vederea protejării la un standard cât mai ridicat a datelor utilizatorul are serie de drepturi reglementate de lege, pe care le prezentăm pe scurt în cele ce urmează, rugându-vă ca pentru orice detalii suplimentare să nu ezitați să contactați responsabilul cu protecția datelor cu caracter personal din cadrul Societății noastre, utilizând detaliile de contact următoare: booking@ritualnailsspa.com, Strada Pisc nr.4, Braila, telefon 0740333255.

Dreptul de acces

Utilizatorul are dreptul de a obține accesul la datele sale cu caracter personal pe care le prelucrăm, precum și dreptul de a obține copii ale acestora. La solicitarea utilizatorului, prima astfel de copie vă va fi oferită de către noi în mod gratuit, urmând ca eventualele copii suplimentare pe care le veți solicita să poată fi supuse unei taxe corespunzătoare efortului necesar de extragere si formatare pentru transmitere. Copia datelor având caracter personal vă poate fi oferită fie în format electronic, fie în format fizic, în funcție de solicitarea dvs. şi de natura datei solicitate. Pentru solicitarea informațiilor despre datele cu caracter personal existente în site, precum si pentru a solicita ștergerea parțiala sau totala a acestor date, este nevoie sa fie adresata cererea folosind adresa de e-mail booking@ritualnailsspa.com sau sa fie expediata o scrisoare prin posta sau curierat la sediul social al Ritual Nails Spa.

De asemenea, utilizatorul are dreptul să obțina orice informații suplimentare relevante (cum ar fi motivul prelucrării datelor cu caracter personal, categoriile de date cu caracter personal pe care le colectăm, informații privind prelucrarea și divulgarea acestor date și orice alte asemenea informații).

Dreptul la rectificarea datelor

Utilizatorul are dreptul de a obține rectificarea oricăror inexactități ce vizează datele sale cu caracter personal prelucrate de către noi. De asemenea, are dreptul de a obține completarea oricăror date cu caracter personal care sunt incomplete. Orice utilizator este incurajat sa contacteze site-ul la adresa booking@ritualnailsspa.com ori de câte ori observa că există o inexactitate în privința datelor sale cu caracter personal sau că datele sale cu caracter personal prelucrate de către Ritual Nails Spa sunt incomplete.

Dreptul la ștergerea datelor

Utilizatorul are dreptul la ștergerea datelor având caracter personal. Acest drept nu este un drept absolut, ceea ce înseamnă că legea instituie anumite limitări în privința exercitării acestui drept („dreptul de a fi uitat„).

Dreptul la restricționarea prelucrării datelor

Utilizatorul are dreptul de a obține restricționarea prelucrării datelor sale cu caracter personal pe care le colectăm și prelucrăm, în special în cazul în care contesta exactitatea datelor, în cazul în care prelucrarea datelor este ilegală ori în cazul în care prelucrarea acestor date nu mai este necesară, potrivit legii.

Dreptul de a obiecta

Utilizatorul are dreptul de a obiecta la prelucrarea datelor având caracter personal de către noi, în special în cazul în care prelucrarea se realizează în scopuri de marketing sau din motive legate de situația particulară în care se afla acesta, caz in care datele acestuia trebuie anonimitate în cel mai scurt timp de la sesizarea obiectării din baza de date a site-ului și anonimizarea acestora trebuie confirmata utilizatorului.

Dreptul la retragerea consimțământului

Pentru datele cu caracter personal prelucrate pe baza consimțământului, utilizatorul are dreptul de a isi retrage consimțământul in orice moment, la fel de ușor cum l-a și acordat inițial. Retragerea consimțământului nu va afecta însă legalitatea prelucrării datelor pe care am realizat-o înainte de retragerea consimțământului. Dreptul la retragerea consimțământului nu este unul absolut, ceea ce înseamnă că există cazuri în care datele nu vor fi șterse ca urmare a retragerii consimțământului (de exemplu în cazul în care datele având caracter personal sunt folosite pentru ca site-ul să se conformeze unei obligații legale). Aplicarea retragerii consimțământului se aplica din momentul înregistrării acesteia si operarea retragerii consimțământului se va realiza in maximum 3 zile lucrătoare de la înregistrare.

Dreptul de a depune o plângere în fața autorității competente

Utilizatorul are dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu referire la aspectele ce privesc prelucrarea datelor cu caracter personal de către Societatea noastră.

Procesul decizional automatizat, inclusiv crearea de profiluri și dreptul de a solicita ca deciziile bazate pe prelucrarea automată a datelor sau care afectează într-o măsură semnificativă să fie luate de persoane fizice, nu exclusiv de computere

Datele cu caracter personal sunt colectate și prelucrate printr-un proces decizional automatizat în vederea personalizării informațiilor şi comunicărilor comerciale adresare dumneavoastră. Procesul decizional automatizat ce implică datele de sănătate are la bază consimțământul dumneavoastră expres.

În cadrul acestor procese datele dumneavoastră sunt protejate prin măsuri de securizare specială de tipul criptării datelor și securității avansate la nivel de server al bazei de date.

Aveți dreptul de a solicita modificarea modului în care sunt prelucrate automat datele dumneavoastră personale, solicitând verificarea procesului automatizat prin intervenție umană. În acest scop vă rugăm să ne contactați la adresa de email booking@ritualnailsspa.com.

5) Exercitarea drepturilor

Pentru ca utilizatorul sa își poată exercita drepturile precizate mai sus, pentru a ne adresa orice întrebare referitoare la aceste drepturi sau pentru a ne cere lămuriri cu privire la oricare dintre prevederile acestei informări, vă rugăm să ne contactați oricând, utilizând informațiile de contact.

Cum se pot transmite cererile sau plângerile – persoana de contact

Pentru a afla mai multe informații cu privire la datele cu caracter personal, cu privire la modul în care datele sunt colectate, prelucrate și protejate sau pentru a cere orice lămuriri referitoare la cele menționate în acești Temeri și Condiții orice utilizator poate contacta la orice moment responsabilul cu protecția datelor cu caracter personal din cadrul companiei, adresându-se prin mail la booking@ritualnailsspa.com sau prin corespondenta postala la Strada Pisc nr.4, Braila.

16 Forță majoră

Nici una din părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat.

17.Legea aplicabilă

 

Prezentul contract este supus legii Române. Eventualele litigii apărute între Ritual Nails Spa și utilizatori/clienți/cumpărători se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești Române competente.

18. Oferte speciale

Ritual Nails Spa nu are în desfășurare campanii cu oferte speciale.

19. Modificarea termenilor și condițiilor

Ritual Nails Spa are dreptul de a modifica oricând și în orice mod oricare dintre prevederile cuprinse în Termeni și condiții sau Termenii și Condițiile în întregime, fără nicio notificare prealabila și fără a fi obligata sa îndeplinească vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin și necondiționat de către Utilizatorii site-ului prin simpla utilizare sau accesare a site-ului sau a oricărei facilitați oferite de site, intervenite oricând după operarea modificării, iar neacceptarea oricărei modificări atrage obligația respectivului Utilizator de a înceta de îndată accesarea site-ului și/sau utilizarea în orice mod a serviciilor oferite prin intermediul acestuia.

TERMS OF SERVICE

 

Welcome to the A Starting Point website located at https://www.astartingpoint.com/ (the “Site”). By accessing or using the Site you signify that you have read, understand and agree to be bound by these Terms of Service (“Terms of Service“), regardless of whether you are a registered User of the Site. If you do not agree to these Terms of Service, then do not use the Site.

These Terms of Service are effective as of the date posted above and we will not be bound by any additional or different terms on other documents that are inconsistent with these terms. We may modify or update these Terms of Service at any time without notice by posting the amended terms on the Site and such terms shall be effective for all use of the Site and any services or information offered on the Site, including information about participating in our programs (“Services”) once they are posted. Your continued access of the Site and/or use of the Services provided on the Site following the posting of any additional or different terms in the Terms of Service constitutes your acceptance of those additional or different terms. We, in our sole discretion, may also add, delete or change some or all of the features of the Site or our Services at any time.

These Terms of Service govern your access and use of the Site and all content, services and/or functions or activities provided through the Site. Please read these Terms of Service carefully before using the Site. If you violate any of these Terms of Service (which include by reference our Privacy Policy, or otherwise violate an agreement between you and us, we may terminate your registration, delete your profile and any content or information that you have posted on the Site and/or prohibit you from using or accessing the Site (or any portion, aspect or feature of the Site), at any time in its sole discretion, with or without notice.

As used herein, “User” or “Users” means anyone who accesses and/or uses the Site.

 1. Description of the Services

Subject to the terms and conditions specified herein, the Site offers Users information regarding us and our programs. The Site also offers Users the possibility of accessing video content, obtaining information about the programs, communicating through certain functions provided on the Site or accessing our social media sites.

 1. Collection of Personal Data

Certain of our Services, including signing up for updates regarding our programs or participating in certain functions provided by the Site, require Users to provide personal data, as detailed in our Privacy Policy. If you wish to obtain information regarding the Services, we may direct you away from the Site to a third-party site.

You agree by providing personal data to us or through a third-party site: (i) to these Terms of Service; (ii) to provide true, accurate, current and complete information; (iii) to maintain and promptly update the information to keep it true, accurate, current and complete; (iv) for security reasons, to maintain the confidentiality of personal data; (v) to ensure that you properly exit from your account at the end of each session and to immediately notify us of any unauthorized use of your account or any other breach of security; and (vi) to take full responsibility for all activities that occur under any account created for your use.

We are not responsible for any loss or damage arising from your failure to comply with the foregoing requirements. If you provide any information that is untrue, inaccurate, not current or incomplete, or to which you do not have rights, or if we have reasonable grounds to suspect that such information is untrue, inaccurate, not current or incomplete, we may suspend or terminate your account and refuse any and all current or future use of the Services (or any portion thereof).

 1. Eligibility

This Site is intended solely for Users who are over the age of 13 and any registration by, use of or access to the Site by anyone who is not over 13 is unauthorized, unlicensed and in violation of these Terms of Service. By using the Services or the Site, you represent and warrant that you are over 13 and that you agree to and abide by all of the terms and conditions of these Terms of Service. If you violate any of these Terms of Service, or otherwise violate an agreement between you and us, or for any other reason, we may terminate your registration and/or prohibit you from using or accessing the Services or the Site (or any portion, aspect or feature of the Services or the Site), at any time in our sole discretion. You agree that we will not be liable to you or any third party for any termination of your account.

 1. Content of Site

We are not responsible if information on the Site is not accurate, complete or current. Any reliance on the material on the Site is at your own risk. We shall not be liable to you or to any third-party for any modification, suspension or discontinuance of the Service.

Information on the Site may contain typographical errors, inaccuracies or omissions. We reserve the right to correct any errors, inaccuracies or omissions, and to change or update information if any information on the Site is inaccurate at any time without prior notice.

We undertake no obligation to update, amend or clarify information on the Site, except as required by law. No specified update to the Site should be taken to indicate that all the information in the Site has been modified or updated.

 1. Content Submitted by Users

With the exception of content Users post to the Site, directly through the Site or through the SP Contributor app, or submit through social media links, including any comments or other submissions (“User Content”) and content you submit through the Site or social media links, including any comments or other submissions (“Your Content”), all materials contained on the Site and provided on the Services, including all content, and the software, graphics, text and look and feel of the Site, and all trademarks, copyrights, patents and other intellectual property rights related thereto (“Proprietary Materials”), are owned or controlled by A Starting Point, our subsidiaries or affiliated companies, contributors and/or our third party licensors with all rights reserved. You may not modify, remove, delete, augment, add to, publish, download, transmit, participate in the transfer or sale of, create derivative works from, or in any way exploit any Proprietary Materials, or any other protectable aspects of the Site, in whole or in part, unless specifically stated otherwise by us in writing. Such unauthorized use may also violate applicable laws including without limitation copyright and trademark laws and applicable communications regulations and statutes. Unless explicitly stated herein, nothing in these Terms of Service shall be construed as conferring any license to intellectual property rights, whether by estoppel, implication or otherwise.

You acknowledge that A Starting Point is an online service provider that may post content provided by Users to the Site, including elected officials submitting video content. Any opinions, advice, statements, judgments, services, offers, or other information that constitutes part of the content expressed or made available by third parties, including User Content (e.g., videos submitted by elected officials) and Your Content, are those of the respective Users and not of A Starting Point or its affiliates or any of their officers, directors, employees, or agents. While we retain the right to filter or reject User Content and other content posted by third parties, we review User Content and other third party content in a limited gate-keeper fashion and have no obligation to investigate whether any User Content violates any term of this Agreement and will not do so in most cases. We neither endorse nor are responsible for the User Content, Your Content or any other content posted to the Site by anyone.

By providing Your Content, you certify that Your Content consists of original material to which you have all the rights; that Your Content does not violate the rights of any third party, including, without limitation, copyright, trademark, patent, privacy or any rights creating claims for idea misappropriation or the right of publicity; that Your Content does not contain any material that is abusive, vulgar, threatening, harassing, libelous, defamatory, obscene or that is known to be false; that Your Content does not violate any applicable laws; and that Your Content does not include any private or personally identifiable information regarding any third party.

Just as you retain complete ownership of Your Content (subject to the license to us granted above), all other users of the Site retain ownership of their User Content. You may not modify, remove, delete, augment, add to, publish, transmit, participate in the transfer or sale of, create derivative works from, or in any way exploit any User Content in whole or in part.

You acknowledge that we are not obligated to use or pay you for Your Content; that we may publish Your Content on the Site and on accounts associated with the Site on third party social media platforms; that we may edit or remove content that we determine in our sole discretion is unlawful, offensive, threatening, libelous, defamatory, pornographic, obscene or otherwise objectionable or violates any party’s intellectual property or these Terms of Services; that Your Content may be edited for length, clarity and/or functionality; that we may display your first name and first initial of your last name in conjunction with Your Content; that we may restrict comments or distribution of Your Content to certain parts of the Site and to certain users of the Site; and that Your Content may be shared with legal authorities if we believe it is warranted or pursuant to a verified request.

 1. Prohibited Conduct

You agree to use the Site and Service only for purposes that are legal, proper and in accordance with these Terms of Service and any applicable law, rules or regulations. You may not:

 • use the Service in any manner that could damage, disable, overburden, or impair the Service, or interfere with any other party’s use and enjoyment of the Service;
 • use the account, username, or password of another account holder at any time or disclose your password to any third party or permit any third party to access your account;
 • attempt to gain unauthorized access to the Site, the Service, or the computer systems or networks connected to the Service through hacking, password mining or any other means;
 • create User accounts by automated means or under false or fraudulent pretenses;
 • transmit any viruses, worms, defects, Trojan horses, or any items of a destructive nature;
 • defame, abuse, harass, stalk, threaten or otherwise violate the legal rights (such as rights of privacy and publicity) of others;
 • upload, post, email or transmit, or otherwise make available through the Service any inappropriate, defamatory, infringing, obscene, or unlawful content;
 • depict, encourage or partake in criminal or tortious activity, including fraud, trafficking in obscene or illegal material, drug dealing or using, underage drinking, gambling, violence, harassment, stalking or spamming;
 • upload, post, email or transmit, or otherwise make available through the Service any content that infringes any patent, trademark, copyright, trade secret or other proprietary right of any party, unless you are the owner of such rights or have the permission of the owner to post such content;
 • upload, post, email or transmit, or otherwise make available through the Service any materials that promote pyramid schemes, chain letters or disruptive commercial messages or advertisements, or anything else prohibited by law;
 • run Mail list, Listserv, or any form of auto-responder or “spam” on the Service;
 • use manual or automated software, devices, or other processes to “crawl” or “spider” any page of the Site, including to engage in the practices of “screen scraping,” “database scraping” or any other activity with the purpose of obtaining content or other information;
 • interfere or attempt to interfere with the proper working of the Service or any activities conducted on the Service, including to utilize framing techniques to enclose any Content or other proprietary information, place pop-up windows over the Site’s pages, or otherwise affect the display of the Site’s pages;
 • download any file posted by another User that you know, or reasonably should know, cannot be legally distributed in such manner;
 • impersonate another person or entity, or falsify or delete any author attributions, legal or other proper notices or proprietary designations or labels of the origin or source of any materials;
 • remove any copyright, trademark or other proprietary rights notices contained in or on the Service;
 • use any robot, spider, site search/retrieval application, or other device to retrieve or index any portion of the Service or collect information about its Users for any unauthorized purpose;
 • submit content that falsely expresses or implies that such content is sponsored or endorsed by us, any of its affiliates or any third parties;
 • use the Service for any illegal or unauthorized purpose (including, without limitation, in violation of any United States federal and state laws or regulations, or equivalent laws or regulations in foreign jurisdictions);
 • promote or provide instructional information about illegal activities or promote physical harm or injury against any group or individual;
 • upload illegal content, including, without limitation, child pornography;
 • use the Site or the Services to threaten the elected officials using the messaging features of the Site;
 • share or disclose with anyone any information obtained through the Service about any investment offerings; or
 • use the Service for any commercial purpose whatsoever other than for your personal use.
 1. Copyright

If you believe that any content, including User Content or other materials, posted on the Site constitutes an infringement of your copyrights, we will respond promptly to any properly submitted notice containing the information detailed below. Pursuant to Title 17, United States Code, Section 512(c)(2), written notifications of claimed copyright infringement should be sent to our Designated Agent at the following contact information: info@astartingpoint.com .

To be effective, the notification must be a written communication that includes the following:

 1. A physical or electronic signature of person authorized to act on behalf of the owner of an exclusive right that is allegedly infringed;
 2. Identification of the copyrighted work claimed to have been infringed, or if multiple copyrighted works at a single online site are covered by a single notification, a representative list of such works at that site;
 3. Identification of the material that is claimed to be infringing or to be the subject of infringing activity and that is to be removed or access to which is to be disabled, and information reasonably sufficient to permit us to locate the material;
 4. Information reasonably sufficient to permit us to contact the complaining party, such as an address, telephone number, and if available, an electronic mail address at which the complaining party may be contacted;
 5. A statement that the complaining party has a good faith belief that use of the material in the manner complained of is not authorized by the copyright owner, its agent, or the law; and
 6. A statement that the information in the notification is accurate, and under penalty of perjury, that the complaining party is authorized to act on behalf of the owner of an exclusive right that is allegedly infringed.
 7. Linked Sites

The Site may contain links to other Internet sites, applications and resources including embedded content, sponsored content or co-branded content. Links found on the Site may let Users leave the Site and go to sites operated by parties other than us. We do not endorse, and are not responsible or liable in any way for, any content, advertising, services or goods on or available from such sites, applications or resources. The linked sites are not under the control of us and we are not responsible for the contents of any linked site or any link contained in a linked site that is not owned and operated by us, or any changes or updates to such sites. Such links to sites maintained by third parties do not constitute an endorsement, guaranty, or warranty by us, or any of our affiliates, of any third party or their content, nor the existence of a partnership, joint venture, agency, or other relationship between us, or any of our affiliates, and any linked third party or their content. We do not assume any responsibility or liability for the actions, products, content and/or information of these and other third parties and/or their sites. Third parties’ sites are not subject to our Terms of Service and Privacy Policy. You should carefully review their privacy statements and other conditions of use.

 1. Disclaimers

You understand that the processing and transmission of communications relating to the use of the Site or the Services, including your data, may involve transmissions over various networks and changes to conform and adapt to technical requirements of connecting to various networks or devices. Therefore, you agree that we will not be liable for the timeliness, deletion, mis-delivery or failure to store any data, information or content transmitted by you through the Site.

WE PROVIDE THE SITE AND THE SERVICES ON AN “AS IS” AND “AS AVAILABLE” BASIS WITHOUT ANY WARRANTY OR CONDITION, EXPRESS OR IMPLIED, TO THE FULL EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, WE SPECIFICALLY DISCLAIM ALL IMPLIED WARRANTIES INCLUDING, WITHOUT LIMITATION, IMPLIED WARRANTIES OF TITLE, MERCHANTABILITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE AND NON-INFRINGEMENT.

We make no representation or warranty that (i) the Site or the Services will meet your expectations or requirements, (ii) the Site or the Services will be uninterrupted, timely, accurate, secure, complete or error-free, (iii) any results or information that may be obtained from the use of the Site or the Services will be accurate, timely, complete or reliable and (iv) any errors in any software used on the Site or in connection with the Services will be corrected. Operation of the Site may be interfered with by numerous factors outside of our control including, but not limited to, telecommunications network disruptions. We are not responsible and will have no liability for any failures of the Internet or any data or telecommunications equipment, system or network used in connection with the Site or the Services.

While we have endeavored to create a secure and reliable Site, we are not responsible for the security of information transmitted via the Internet, the accuracy of the information contained on the Site, or for the consequences of any reliance on such information. You must make your own determination as to these matters. We and our affiliates shall not be liable for damages as a result of any delay or other failure of performance due to causes beyond our reasonable control including, without limitation, acts of God, acts of customer or any of its representatives, acts of military or civil authorities, fire or other casualty, strikes, lockouts, weather, epidemic, war, riot, terrorism, telecommunications interruptions or computer viruses. The Site may be temporarily unavailable from time to time for maintenance or other reasons.

 1. Limitation on Liability

IN NO EVENT SHALL WE, OUR AFFILIATES OR OUR LICENSORS, TOGETHER WITH EACH OF OUR RESPECTIVE EMPLOYEES, AGENTS, DIRECTORS, OFFICERS AND SHAREHOLDERS, BE LIABLE WITH RESPECT TO ANY SUBJECT MATTER OF THIS AGREEMENT (HOWEVER ARISING, INCLUDING NEGLIGENCE) FOR (I) ANY LOST OR CORRUPTED DATA, LOST PROFITS OR ANY SPECIAL, INCIDENTAL, INDIRECT OR CONSEQUENTIAL DAMAGES, EVEN IF WE HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES, OR (II) THE COST OF PROCURING SUBSTITUTE GOODS, SERVICES OR TECHNOLOGY. SOME JURISDICTIONS MAY NOT ALLOW THE EXCLUSION OR LIMITATION OF INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES, SO THE ABOVE EXCLUSIONS SHALL ONLY APPLY TO THE EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW.

TO THE FULL EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, OUR AGGREGATE LIABILITY TO YOU OR ANY THIRD PARTY IN ANY CIRCUMSTANCE IS LIMITED TO THE GREATER OF (A) THE AGGREGATE OF THE FEES PAID BY YOU OR US FOR THE SERVICES DURING THE TWELVE (12) MONTH PERIOD IMMEDIATELY PRECEDING THE DATE THAT ANY CLAIM ARISES, OR (B) $100.

 1. Indemnity

You agree to defend, indemnify and hold us and our affiliates, together with each of our respective employees, agents, directors, officers and shareholders, harmless from and against all liabilities, losses, claims, damages, costs and expenses (including reasonable attorneys’ fees and costs) arising out of (i) your use or misuse of the Site or the Services, (ii) your breach or alleged breach of these Terms of Service, and (iii) your violation of any law, rule, regulation or rights of others in connection with your use of the Site or the Services.

 1. Termination

You agree that we, in our sole discretion and without prior notice or liability to you, may issue a warning, temporarily suspend, indefinitely suspend, or terminate your account, at our sole discretion, for any reason, whether with or without cause or warning, and without liability. In the event of termination of your account, we may delete and/or store, in our discretion, data associated with your use of the Site. In the event of termination, we have no further obligations to you.

 1. Miscellaneous

This Agreement constitutes the entire agreement between you and us with respect to your access and use of the Site and the Services and supersedes all prior and contemporaneous agreements between you and us. If any of the provisions of this Agreement is found by a court of competent jurisdiction to be invalid or unenforceable, then that provision will be construed in a manner consistent with applicable laws to reflect, as nearly as possible, the original intentions of the parties, and the remaining provisions shall remain in full force and effect. The failure of us to exercise or enforce any right or provision of this Agreement shall not constitute a waiver of such right or provision. The provisions of Sections 3-6, and 9-14 shall survive any termination of these Terms of Service.

This Site is targeted at and intended for visitors residing in the United States. Given the global nature of the Internet, however, the Site may be accessed by visitors residing outside of the United States. We make no representations or warranties that the Site is appropriate or available for use in countries outside of the United States. Visitors who choose to access the Site from outside of the United States do so at their own initiative and are not responsible for compliance with any and all local laws and regulations that may apply to such access.

The laws applicable to the interpretation of this Agreement shall be the laws of the State of California and applicable federal law, without regard to any conflict of law provisions. You agree to submit to the personal and exclusive jurisdiction of the state and federal courts located within the county of Los Angeles, California. You also agree that, in the event any dispute or claim arises out of or relating to your use of the Site or the Services, that you and we will attempt in good faith to negotiate a written resolution of the matter directly between the parties. You agree that if the matter remains unsettled for forty-five (45) days after notification (via certified mail or personal delivery) that a dispute exists, all parties shall join in mediation services in Los Angeles, California with a mutually agreed mediator to settle the dispute. Should you file any arbitration claims, administrative or legal actions without first having attempted to resolve the matter by mediation, then you will not be entitled to recover attorney’s fees, even if you would otherwise be entitled to them.

 1. Assignment.

We may assign these Terms of Service at any time to a subsidiary or parent or to a successor to our business as part of a merger or sale of substantially all of our assets. You may not assign or transfer these Terms of Service. If any provision of this Terms of Service is held to be unenforceable for any reason, the remaining provisions will be unaffected and remain in full force and effect.

For any questions or comments, or to report violations of this agreement, including receipt of spam or unwanted communications from a User, contact us at info@astartingpoint.com with “Terms of Service” in the subject line of your email.

 1. Electronic Communications.

When you use the Site or send emails to us, you are communicating with us electronically. You consent to receive communications from us electronically. We will communicate with you by email or by posting notices through the Site. You agree that all agreements, notices, disclosures and other communications that we provide you electronically satisfy any legal requirement that such communications be in writing.

 1. Other.

This Agreement is deemed accepted upon any use of any of the Site. The section titles in this Agreement are for convenience only and have no legal or contractual effect.

a

Tue ‒ Thu: 09am ‒ 07pm
Fri ‒ Mon: 09am ‒ 05pm

Adults: $25
Children & Students free

673 12 Constitution Lane Massillon
781-562-9355, 781-727-6090

error: Content is protected !!